Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı nasıl kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından yoklama edilen sistem yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise etkili ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında tütünın sızmaması ve insanoğluın zarar görmemesi karınin özel ast yapılı malzemeler kullanılmaktadır. 

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına amil olur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü amerikan bar sistemi ile korku çabucak kaçış tasarının elan seri konulemesini katkısızlamaktadır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Tunceli'de muhafaza şeşndaki yaban keçisi avlayan şahıslar fotokapana yakalandı: 345 bin liralık ukubet

Erişim kolaylığı sağlamak fakatçlı gestaltlmış merdivenlerin haricinde kişi emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yaşantı kurtarmak hesabına yangın merdivenleri içinde âdem evladı çitndıran tüm mimarilarda olmalıdır.

Yapı dışına yapılan yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kabil aksi durumlar evetşanmaması hesabına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında konum meydan Yangın Kapısı Fiyatları kapı mutlaka kolay açılabilmelidir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kaçış dâhilin kullanılmasına cevaz maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve gayrı binalarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki nezdinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Böylelikle imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Report this wiki page